Kosiara
Zawodnik MP
User

|
 |
« Odpowiedz #195 : Maj 22, 2009, 07:07:16 » |
|
no 2x kara i po temacie ... :S
|
|
|
|
|
|
|
T.M.P.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #196 : Maj 22, 2009, 07:12:48 » |
|
Racuch a czy ja wam kiedyÂś broniÂłem graĂŚ chamĂłwkĂŞ ?? ProsiÂłem abyÂście byli ostroÂżni ze wzglĂŞdu na siebie czyli na dalsze losy naszej gry bo jak ktoÂś odpada to osÂłabia druÂżynĂŞ. A losy przeciwnikĂłw mi wiszÂą o ile to nie ÂśmierĂŚ bĂŞdzie lub kalectwo :/ bo tego najgorszemu wrogowi nie ÂżyczĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
raci
Gość
|
 |
« Odpowiedz #197 : Maj 22, 2009, 07:21:06 » |
|
Ale skoro  i tak kilka osĂłb nie wie czy bĂŞdzie na mecz z ÂŁodziÂą  czyli jak te osoby zostanÂą wyeliminowane na tamten mecz ;p:D to tragedii nie bĂŞdzie ;p:D hehe ;p:D Na wszystko siĂŞ znajdzie wytÂłumaczenie
|
|
|
|
|
|
|
kĂŞSY
Zawodnik MP
User

wpÂłacaj skÂładki bÂądÂź piĂŞkny i gÂładki !!!
|
 |
« Odpowiedz #198 : Maj 23, 2009, 15:15:27 » |
|
wisÂła - vive 30 -23 i ujĂŞcie jak nasza pani trener Âśmiechowe miny robi w jakis serduszkach na gÂłowie hahahahahahhahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Kosiara
Zawodnik MP
User

|
 |
« Odpowiedz #199 : Maj 23, 2009, 15:17:57 » |
|
ta haha  i te miny xDD Âłooo w ogole to bedziemy mieli jeszcze treningi biegowe czy juz nie?
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Gość
|
 |
« Odpowiedz #200 : Maj 28, 2009, 12:12:56 » |
|
Siema, bĂŞdziecie mieli, spokojna gÂłowa  a operator polsatu faktycznie sobie cel znalazl do pokazywania co /  hahaha
|
|
|
|
|
|
|
Kosiara
Zawodnik MP
User

|
 |
« Odpowiedz #201 : Maj 28, 2009, 12:19:06 » |
|
haha brechy 
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Gość
|
 |
« Odpowiedz #202 : Maj 28, 2009, 12:22:08 » |
|
i to nie pierwszy raz. Na meczach w PÂłocku teÂż mnie chwyciÂł, jak robiÂłam jescze gÂłupsze papy 
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Gość
|
 |
« Odpowiedz #203 : Maj 29, 2009, 12:31:10 » |
|
mogĂŞ poprosiĂŚ o jakieÂś wypowiedzi przed meczem w wa-wie? tzn. jak siĂŞ czujecie, czy dla Was Spartanie to ciĂŞÂżki rywal, na co/na kogo bĂŞdziecie zwracali szczegĂłlnÂą uwagĂŞ. ProszĂŞ o szybkie odpowiedzi ( BEZ ÂŻARTĂW), bo wÂłaÂśnie piszĂŞ o Was tekst
|
|
|
|
|
|
|
raci
Gość
|
 |
« Odpowiedz #204 : Maj 29, 2009, 12:51:52 » |
|
Czujemy siê œwietnie ;p:D Jeœli chodzi o przygotowanie kondycyjne i taktyczne uwa¿am ¿e jesteœ na prawdê gotowi na ten derbowy mecz i postaramy siê udowodniÌ ¿e to my jesteœmy najlepsz¹ dru¿yna na Mazowszu w II lidze, ka¿dy zawodnik wie jakie pe³ni funkcje na boisku i za co jest odpowiedzialny, zdajemy sobie sprawê ¿e ten mecz mo¿e nasz bardzo przybli¿yÌ do wystêpów w tegorocznych play-offach. Czy ciê¿ki rywal: na pewno bardziej wymagaj¹cy maj¹cy ju¿ doœwiadczenie w lidze, ale na te pytanie odpowiem po spotkaniu Jak w ka¿dej dru¿ynie jest kilku wyró¿niaj¹cych siê zawodników, tak jest w Warszawie ale tego nie zdradzê na kogo bêdzie zwracana szczególna uwaga ;p, na pewno bêdziemy musieli uwa¿aÌ na biegi i ¿uty, poniewa¿ Spartanie prowadz¹ grê kombinacyjna. Tak mniej wiêcej ;p
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Gość
|
 |
« Odpowiedz #205 : Maj 29, 2009, 12:55:44 » |
|
aha i podpisujcie siĂŞ peÂłnym imieniem i nazwiskiem, oraz pozycjÂą , DZIA 
|
|
|
|
|
|
|
kop@k
Gość
|
 |
« Odpowiedz #206 : Maj 29, 2009, 12:59:34 » |
|
Warszawa to rywal, któremu mamy coœ do udowodnienia za zesz³y sezon. S¹ silni, ale wierze w nasz¹ dru¿yne i wiem ¿e jedziemy do stolicy po wygran¹. Szczególn¹ uwage na pewno zwrócimy na biegi, poniewa¿ Spartanie maj¹ dobrego Runnig Back'a Artura Makare. Ich rozgrywaj¹cy Tomasz Ochnio, te¿ jest dobrym zawodnikiem i Pawe³ Piska³a Corner Back/Kicker. Ta trójka najbardziej wyró¿nia siê w Warszawskiej ekipie. Mamy kilka drobnych kontuzji w zespole, ale do niedzieli wszyscy powinni byÌ ju¿ sprawni i na boisku poka¿emy kto tak naprawdê jest najlepszy na Mazowszu.
Tomasz Jaszczak 61#Tackle
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Gość
|
 |
« Odpowiedz #207 : Maj 29, 2009, 13:02:03 » |
|
spasiba, jeszcze jednÂą poproszĂŞ  aha i kto to jest Raci?
|
|
|
|
|
|
|
raci
Gość
|
 |
« Odpowiedz #208 : Maj 29, 2009, 13:02:57 » |